Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 oktober 07.32, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av händelser.

22:24 Misshandel Piteå. Misshandel i samband med ungdomsfest i Böle. Polis har varit på plats. Knapphändiga uppgifter. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

23:03 Misshandel Boden. Flicka under 18 år som ska ha blivit misshandlad av en ung man som hon tidigare haft en relation till. Ingen uppgift om att flickan behövt uppsöka sjukhus. Mannen gripen av polis och senare anhållen av jouråklagare.

01:37 Misshandel Boden. Man som ska ha blivit misshandlad av kvinna som han har en relation till. Ingen uppgift om att mannen behövt uppsöka sjukhus. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan misshandel.

02:45 Bråk Boden. Ung kvinna anmäler att det bråkas i ett trapphus i centrala Boden. Polis beordras till platsen. Två bråkiga män förses med handfängsel och omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Männen har ännu inte kunnat höras då de varit allt för påverkade.

02:47 Misshandel Gällivare. Kvinna som ska ha misshandlats av en man som hon har en relation till. Polis beordras till platsen. Ingen uppgift om något sjukvårdsbehov. Strax efter 03 grips mannen misstänkt för misshandel, mannen är släppt efter förhör. Anmälan misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen