Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 oktober 20:33

07 oktober 19.18, Försvunnen person, Karlskrona

Karlskrona med omnejd. Wallentin, 80 år, är försvunnen - Polisen ber allmänheten om hjälp.

Polisen ber allmänheten om hjälp med att hitta en försvunnen person.

80-åriga Wallentin är försvunnen efter att han lämnade sitt hem på ett ålderdomshem på Mariedal i Karlskrona vid 16-tiden idag.

Wallentin har en demenssjukdom och kan uppfattas som förvirrad, han är aktiv och rörlig.

Wallentin beskrivs enligt följande:

* Ca 165 cm lång
* Smal
* Tunnhårig
* Bär glasögon
 

Han är troligtvis klädd i

- Grön kort sommarjacka
- Jeans
- Blårandig skjorta
- Brun skinnkeps
 

Om Wallentin observeras nu- eller närtid, var vänlig ring 112 och be om att bli kopplad till Polisens regionledningscentral Syd angående en försvunnen person.

Om Wallentin observerats tidigare under dagen eller om det finns annan viktig information att lämna om honom, ring Polisens växel på telefonnummer 114 14 och be om att bli kopplad till Polisens regionledningscentral Syd angående en försvunnen person.

Uppdatering kl. 20.30: Wallentin är anträffad efter tips från allmänheten och är vid god vigör. Polisen tackar allmänheten för all hjälp!

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen