Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 oktober 23:59

07 oktober 21.38, Mord/dråp, försök, Karlskrona

Wämö. Man blir knivhuggen vid bråk.

Polisens regionledningscentral får samtal om att en man blivit huggen med kniv i samband med ett bråk utomhus på Blåportsgatan. Polis och ambulanssjukvård larmas till platsen.

Mannens skador bedöms vara lindriga, efter undersökning och vård av ambulanspersonal på plats. Mannen behöver därför ej transporteras till sjukhus.

Gärningsmannen grips i närområdet, parterna är bekanta med varandra sedan tidigare.

Polisen upprättar en anmälan om försök till mord och den gripne kommer att förhöras mot misstanken som riktas mot honom. Därefter beslutar en åklagare om gärningsmannen ska anhållas eller släppas på fri fot.

Polisen har i nuläget inga ytterligare uppgifter att lämna i ärendet. Frågor hänvisas till utredningsjouren i Karlskrona under morgondagen (8 oktober).

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen