Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 oktober 05.36, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Enligt vakthavande befälet i region har det varit en normal polisiär natt. Dagens presstalesperson är Hans Lippens

Kl 22:08             Alingsås, narkotikabrott och olaga hot

Polisen kallas till Järnvägsstationen där det enligt uppgift en man ska gå omkring med någon form av verktyg i handen och bryta på tidningslådorna invid Pressbyrån.
Manen kontrolleras och rapporteras för narkotikabrott och olaga hot. Han är i 25 års åldern och medtas för fortsatt undersökning förhör mm. I handen hade han en mindre rörtång som han hotade förbipasserande med. 

181008 

Kl 01:04             Göteborg, narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Polisen larmas till Transistorgatan i Järnbrott där det enligt uppgift ska gå en påverkad person i en trädgård. Mannen grips och rapporteras för narkotikabrott och brott mot knivlagen. Enligt uppgift hade mannen också en yxa med sig. Mannen är 40 års åldern.

Kl 02:15.            Göteborg, trafikbrott.
En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist på E 45 vid Marieholm . Föraren som är i 50 års åldern misstänks för olovlig körning och hans bil tas i beslag enligt Trafikbrottslagen §7.

 Kl 02:44             Lerum, inbrott
Väktare är på plats vid Garverigatan i Lerum där det varit inbrott. Tre personer har setts springa från platsen. Gärningspersonerna har efterlämnat sig verktyg som de tappat i flykten. En av gärningspersonerna lokaliseras snabbt och han väljer att hoppas i Säveån och tog sig nog lite vatten över huvudet och greps i anslutning till simturen.  Om inte polispatrullen snabbt hade ”fiskat” upp honom hade han säkerligen inte klarat sig länge i det kalla och strömma vattnet. Nu grips han för narkotikabrott eget bruk och för stöld genom inbrott.

De övriga lyckades undkomma.

Kl 05:09             Uddevalla, inbrott

Polisen larmas till Uddevalla sjukhus där et varit inbrott och en data har tillgripits. Ingen är gripen. Anmälans skrivs rörande inbrott.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen