Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 oktober 05.38, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Enligt vakthavande befälet i region har det varit en normal polisiär natt. Dagens presstalesperson är Hans Lippens

181007

Kl 16:46             Halmstad, villabrand

Räddningstjänsts och polis larmas till Broddesonsgatan där det ska brinna i en villa. Branden släcktes och det var ett garage mellan två hus som brunnit. En person är avförd med ambulans till sjukhus för kontroll. Chockad men i övrigt oskadd.  Platsen avspärrad för teknisk undersökning så snart det är möjligt.

 

Kl 20:13             Halmstad, misshandel

Polis larmas till Brogatan i centrala Halmstad där det enligt uppgift varit ett bål. Tre målsägande uppger att de blivit slagna av för dem okända personer. Ingen är gripen och polispatrull skriver tre anmälningar rörande misshandel. Oklart om någon av de misshandlade har behövt uppsöka sjukhus.

 

 Kl 20:24            Varberg. Trafikolycka med vilt

En personbil har kolliderat med en älg. De två som satt i bilen är båda transporterade med ambulans till sjukhus Skadeläget är oklart. Älgen ligger kvar på platsen och tas omhand av jakträttsinnehavaren.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen