Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 oktober 07.11, Sammanfattning natt, Örebro län

Några av de händelser som polisen arbetat med under natten.

Askersund kl. 19.37. RÅN. En man har blivit rånad av två personer. Det är i nuläget oklart om de inblandade personerna känner varandra. De båda misstänkta personerna lämnade platsen i en bil och denna bil kunde stoppas utanför Kumla. De båda personerna, två unga män i 18-årsåldern, frihetsberövades och fördes till polisstationen. Efter förhör med de båda unga männen fattade en åklagare beslut om att de skulle vara fortsatt frihetsberövade.

Örebro kl. 20.57. FÖRSÖK TILL MORD. En person ringer till polisen och uppger att han har sett en man på Holmen som verkade vara skadad. Polisen fick kontakt med den skadade mannen och det visade sig att han hade skador på kroppen som tydde på att han blivit stucken men någon typ av stickvapen. Mannen fördes till sjukhus. I nuläget finns det ingen misstänkt för detta brott.

Örebro kl. 00.48. INBROTT. Det kommer in samtal till polisen gällande misstänkt pågående inbrott i förråd i en fastighet på Änggatan. När polisen kommer till platsen kan de konstatera att flera förråd är uppbrutna och det finns tre personer på plats. Det är två män och en kvinna, alla tre är i 30-årsåldern. De tre personerna frihetsberövades och efter förhör fattade åklagaren beslut om att en av männen skall vara fortsatt frihetsberövad medan de två andra personerna släpptes ut.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen