Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 oktober 07.20, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Ett urval av händelser som polisen har arbetat med under natten.

Falun kl. 20.50. En polispatrull observerar ett fordon som de misstänker kan vara stulet och de försöker stoppa fordonet utan att lyckas. Efter ett förföljande av fordonet kördes det över spikmatta som lagts ut av polisen och fordonet stannade kort därefter. En person, en man i 35-årsåldern, frihetsberövades som misstsänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel och är efter beslut av åklagare fortsatt frihetsberövad.

Hedemora kl. 00.50. GROV MORDBRAND. Det kommer in larm om att det brinner i en restaurang som ligger i ett flerfamiljshus. Samtliga boende i fastigheten blev evakuerade och ingen person blev skadad i samband med branden. Restaurangen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att bli genomförd. Det finns ingen misstänkt i detta ärende i nuläget.

Rättvik kl. 04.23. INBROTT. En person som driver ett värdshus i Hantverksbyn ringer till polisen och uppger att det har varit inbrott i värdshuset. Ingen person fanns kvar på platsen. Det är tillrört på platsen och man har troligtvis fått med sig en kassalåda. Det är i nuläget oklart om det förvarades några kontanter i kassalådan. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras under dagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen