Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 oktober 10:05

08 oktober 07.36, Inbrott, Lindesberg

Ett företag har drabbats av inbrott .

Personal på ett företag påCurlinggatan ringer till polisen och uppger att det har varit inbrott i en stor mängd av deras containrar som står vid företaget.

Det handlar om 14 containrar och det har varit inbrott i 13 av dessa. Det är i nuläget oklart hur man har tagit sig in i containrarna och det är även oklart om något har blivit stulet och i så fall vad som har blivit stulet.

En brottsplatsundersökning kommer att bli genomförd på platsen.

UPPDATERING kl. 10.02

Företaget som blivit utsatt för inbrottet håller på med mark- och vattenarbeten och det var bland annat rör som förvarades i dessa containrar. I nuläget är det oklart om något verkligen har blivit stulet vid inbrottet men en anmälan är upprättad och det gods som förvarats inne i containrarna kommer att inventeras av ägaren.

Den eller de som genomfört inbrottet har brutit sönder låsen till containrarna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen