Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 oktober 09:07

08 oktober 07.46, Stöld, Karlstad

En skåpbil har stulit från ett företag vid Heden.

Personal på ett transportföretag uppger att någon har klippt upp ett staket runt företagets lokaler samt stulit en skåpbil innehållande bland annat verktyg.

En brottsplatsundersökning kommer att bli genomförd på platsen och i nuläget finns det ingen misstänkt person i detta ärende.

UPPDATERING kl.09.03

Aktuellt fordon är anträffat av personal på företaget. Bilen stod på en bensinstation en bit från platsen. När polisen kom till platsen fanns en person, en man i 35-årsåldern, i bilen och denne blev frihetsberövad och bilen är tagen i beslag. En annan person som kan sättas i samband med stölden hade lämnat bilen och denne är fortfarande på fri fot.

Polisen kommer att hålla förhör med den man som blev frihetsberövad och därefter kommer en åklagare besluta om han skall vara fortsatt frihetsberövad eller ej.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen