Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 oktober 12:26

08 oktober 15.57, Rån, Mjölby

Butiksrån i Mjölby.

15.47 polisen fick flera samtal via 112 om att ett butiksrån precis hade skett i en guldbutik i Galleria Kvarnen i Mjölby centrum. Flera personer ska ha genomfört ett rån och därefter sprungit från platsen. 

Polisen åker till platsen och till andra olika platser med ett flertal polispatruller.

16.02 polisen är framme på brottsplatsen. Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser. Vittnen ombeds att stanna kvar på platsen och ta kontakt med polisen på plats.

16.20 polisen spärrar nu av ett område i och vid Gallerian för en kommande kriminalteknisk undersökning. Polisen ber allmänheten att respektera avspärrningarna så att inte polisens arbete försvåras. Polisens kriminaltekniker är på väg till platsen. Polisen har poliser på plats i Gallerian samt ytterligare ett tiotal polispatrull på andra platser i Östergötland och Jönköpings län.

21.46 polisen har under kvällen arbetat vidare med spaningsarbetet men det har ännu inte gett något avgörande resultat i form av misstänkta personer. Polisen har också hållit ett antal förhör med personer, drabbade av brottet och vittnen. Den kriminaltekniska undersökningen på och omkring brottsplatsen är nu slutförd och nu återstår analys och sammanställning av de fynd som har gjort.

2018-10-09, 12.25 frågor om utredningen av rånet besvaras av Jens Isgren på 010-56 655 77.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen