Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 oktober 18.49, Stöld, Malmö

Eventuellt pågående bilstöld, Kirseberg.

En uppringare berättar om ett pågående inbrott i en personbil på Saarisvägen där två män med verktyg försöker ta sig in i en blå Renault. Polispatruller skickas till platsen för kontroll. Väl på plats springer flera personer från platsen och i samband med att dessa ska omhändertas eller gripas går deras hund till angrepp mot en polis som då tvingas avlossa sitt tjänstevapen för att freda sig. Hunden skadas dock inte.

Vid närmare kontroll var ärendet vid personbilen legalt men från platsen personerna och hunden sprang, anträffas en cykel med brytmärken. Personerna som sprang visar sig senare vara pojkar och dessa överlämnas till respektive vårdnadshavare. Cykeln tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen