Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 oktober 19.57, Narkotikabrott, Motala

Bråk med påverkade personer.

17.52 en inringare kontaktade polisen och berättade att ett flertal personer uppträdde störande på en bostadsadress i Råssnäs.

18.08 polisen anlände till platsen med tre polispatruller.

19.27 polisen har nu varit på platsen en tid och talat med flera personer men det finns inte grund för några misstankar om bråk och/eller misshandel.

Däremot har polisen träffat på flera personer som bedöms vara påverkade av narkotika. Sammanlagt fyra personer blir misstänkta för narkotikabrott. En man i 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott genom innehav av narkotika, en man i 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott eget bruk, en man i 20-årsåldern misstänks för narkotikabrott eget bruk och en kvinna i övre tonåren misstänks för narkotikabrott eget bruk. Det tre sistnämnda fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen