Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 oktober 10.50, Misshandel, Linköping

Man gripen efter misshandel.

09.05 samtal kom till polisen om att en kvinna ska ha blivit misshandlad i sin bostad i Ekholmen. Den drabbade kvinnan har efter misshandeln sökt hjälp hos en anhörig, som kontaktade polisen.

09.15 polisen är hos den drabbade kvinnan, som är i 30-årsåldern, och börjar utreda vad som har hänt. Förhör hålls med kvinnan och den anhörige och de uppgifter som kommer fram ligger till grund för en förundersökning om misshandel. Den drabbade kvinnan har skador efter misshandeln men behöver inte ambulanssjukvård.

09.41 en polispatrull söker upp den misstänkte, som är en man i 30-årsåldern med en relation till den drabbade. Han påträffas och grips. Efter att han har förhörts kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen