Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 oktober 17.48, Misshandel, Halmstad

En yngre mopedförare utsatt för misshandel vid ett eventuellt rånförsök/försök tillgrepp fortskaffningsmedel .

En yngre man som färdades på en moped längs med en grusväg längs med Nissan i höjd med Örjans vall (Laxövägen) har blivit utsatt för ett eventuellt rånförsök.

Då han kör på vägen så ställer sig sex personer och blockerar vägen. Mopedföraren lyckas undvika att stanna och när han passerar de som står i vägen känner han att något sticker till i ett ben. Mopedföraren är övertygad om att de försökte tillgripa mopeden.

När han sedan stannar så ser han att han har en skada på benet, ca tre cm långt. Möjligen från ett stickvapen/kniv. De sex personer som blockerade vägen var enligt offret maskerade.

Polisen blir informerade först när offret/mopedföraren kommit hem. Då kontaktar en förälder polisen.

Oklart om det finns behov av sjukvård. Polis på plats tar upp anmälan med rubricering försök tillgrepp fortskaffningsmedel samt misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen