Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 september 01.20, Rattfylleri, Kristianstad

Misstänkt drograttfylleri, Uddevägen.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till Uddevägen gällande en personbil som har kolliderat med en stolpe och parkerade bilar. På plats konstateras en knäckt lyktstolpe och fyra bilar med skador.

Föraren, en man född -87, skall ha kört av vägen och kolliderat med en stolpe uppe på trottoaren. Han fortsätter sedan in i en parkerad bil som i sin tur i sidled flyttar på flera andra bilar som står parkerade bredvid. Sammanlagt har fyra bilar, bortsett från den påkörande bilen, fått plåtskador i samband med händelsen.

Mannen misstänks för vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Han blir medtagen för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen