Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 september 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

02.39 Brand, Falkenberg
Larm om en fullt utvecklad brand i en lägenhet på Tröningebergsvägen. Polis och räddningstjänst kallas till platsen. Inga kända personskador. Enligt uppgifter från platsen har branden startat i köket och en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

03.03 Trafikolycka, Varberg
På riksväg 41 har en personbil kört i in ett vägräcke. Olyckan har skett i riktning mot Veddige och sex stoplar uppges var skadade. Bilen ska ha väjt för ett rådjur, som inte träffades. Inga kända personskador.

03.24 Stöld, Halmstad
Det har varit inbrott i en lägenhet på Nyhemsgatan. För närvarande är det oklart vad som har stulits. Polis kallas till platsen för att ta upp en anmälan samt säkra eventuella spår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen