Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 september 07.20, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser från en intensiv natt

Kl 00:09 Torggatan, Örnsköldsvik, larm om man som ligger på marken och är knivskuren. Trots omfattande efterforskningar så anträffas ingen skadad. Vi får inte heller någon kontakt med anmälaren.

Kl 02:57 Bankgatan, Sundsvall, efterlyst person anträffad. En man, i 25-års åldern, som är anhållen i sin frånvaro för grov misshandel anträffas och grips. Han är påverkad och kommer att förhöras under förmiddagen. Därefter tar åklagare beslut om mannen ska vara fortsatt anhållen eller friges. Ärendet hanteras av jourhavande förundersökningsledare.

Kl 03:56 Köpmangatan 1, Sundsvall. Större bråk mellan flera personer, eventuellt  med tillhyggen. När polis kommer till platsen är inga bråkstakar på plats. Polispatrull på plats omhändertar en man i 20-års åldern med stöd av LOB. Mannen har troligen varit inblandad i bråket. Anmälan misshandel.

Kl 04:07 Sunne, Timrå, skadegörelse på fastighet. En äldre dam anmäler att en bil stannat utanför hennes fastighet och ungdomar kastar sten på fönstren. När polis kommer till platsen är inga gärningspersoner kvar. Fem fönster är trasiga, anmälan om skadegörelse.

Hög belastning undern natten - noteras flera ärenden rubricerade fylleri, bråk, psykisk sjukdom och kontroll av personer/fordon som inte resulterat i någon anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen