Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 september 07.56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Ett 40-tal ärenden har hanterats under natten i Jönköpings län.

Kl. 00.44 åkte en personbil in i mitträcket på E4 i höjd med Gyllene Uttern. Inga personskador och ingen misstanke om brott, vattenplaning var orsaken till singelolyckan.

Kl 01.31 stoppade polisen en bil på länsväg 131 i Sävsjö. I bilen påträffades en större mängd koppar som misstänktes vara stulen. Två personer som färdades i bilen greps misstänkta för stöld, en man i 40-årsåldern och en man i 50-årsåldern. Bilen togs i beslag för att genomgå en teknisk undersökning.

Kl 03.14 larmades polisen till en singelolycka på riksväg 30 i Vrigstad, Sävsjö kommun. En bil med fem personer i ska ha varit inblandad. En person i bilen fick följa med ambulans till sjukhus. Det är i nuläget lite oklart vad som har hänt, ingen brottsmisstanke initialt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen