Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 september 09.51

01 september 08.38, Inbrott, Malung-sälen

Samtal från väktare i Lindvallen om personer som rotar omkring i containrar.

Då personerna inser att de är upptäckta lämnar de platsen skyndsamt i två bilar. Väktarna följer efter och färden går söderut på RV 66. Under resan försöker de båda bilarna på olika sätt, bl.a. genom prejning, hindra väktarbilen att följa efter. Den ena bilen försvann, men den som körde först kunde stoppas av polispatrull i Äppelbo.

Tre personer är gripna, misstänkta för stöld. Två män, födda 1980 och 1992 samt en kvinna född 1987. Föraren kommer sannolikt också att misstänkas för trafikbrott.

Bilen togs i beslag, och i den anträffades vad som bedömts som stöldgods.

Den andra bilen är ännu ej anträffad.

Uppdatering 09:50.                                                                                                                                                    Den försvunna bilen är en silverfärgad Ford Transit.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen