Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 september 07.06

01 september 22.33, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Nattens händelser i länet.

22:23 - Trafikolycka, Luleå
Singelolycka i norrgående riktning på E4 strax norr om trafikplats Notviken. Enligt de initiala uppgifterna har en bil blivit prejad in i mitträcket. Räddningstjänst, ambulans och polis arbetar på platsen.

02:26 - Narkotikabrott, Gällivare
En man i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk, efter att ha kontrollerats av en polispatrull i anslutning till en krog i centrala Gällivare.

02:38 - Misshandel, Boden
En man i 30-årsåldern har blivit misshandlad genom att gärningsmannen slagit en flaska i huvudet på honom. Händelsen ska ha ägt rum i samband med ett bröllop. Målsägaren fördes till akuten av anhöriga. Ingen gripen i nuläget. Patrullerna har hållit förhör och dokumenterat brottsplatsen.

Uppdatering kl 07:00 (av Börje Öhman, presstalesperson)

Under avslutningen av natten finns inga akuta händelser att informera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen