Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 september 07.21

10 september 07.10, Trafikolycka, Vaggeryd

Cyklist påkörd i Vaggeryd.

06.31 Det kom larm om en trafikolycka vid korsningen Jönköpingsvägen / Källemovägen i Vaggeryd. En cyklist hade blivit påkörd av en bilist.

06.52 Polis på plats. Den drabbade var vaken och talbar, men blödde från huvudet. Personen ska inte ha haft hjälm. Föraren av personbilen fanns kvar. Polisens presstjänst har i nuläget inga personuppgifter på de inblandade eller några uppgifter om sjukhusbehov för den drabbade.

07.18 Den påkörda cyklisten är en man i 40-årsåldern. Han fördes till sjukhus med ambulans. Bilen kördes av en man i 25-årsåldern. Han är misstänkt för att orsakat olyckan genom att inte ha iakttagit väjningsplikt. Bilföraren ska ha chockats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen