Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 september 14.40

10 september 11.03, Larm Överfall, Härnösand

Centrum, initiala uppgifter om bråk på en adress

Polis beordras till adressen. En man uppges vara skadad.

Ett större område kring adressen har spärrats av.

En misstänkt gärningsman har gripits av polis.

I samband med händelsen inkom information om att en gasspis eventuellt var påslagen. Detta är kontrollerat, i nuläget ingen fara.

Texten uppdateras när mer information finns.

Uppdatering kl 14:34 (av Börje Öhman)

Händelsen är rubricerad som försök till mord (brottsrubriceringen kan komma att ändras). Den brottsdrabbade är förd med ambulans till Sundsvalls sjukhus. Enligt uppgift är hans skador inte livshotande och det är inte klarlagt att han är knivhuggen. Skadan kan ha orsakats av annat tillhygge.

Den skadade mannen har misshandlats av en annan man. Männen känner varandra sedan tidigare men det är oklart vad som ligger bakom bråket.

Den gripne mannen förhörs nu under eftermiddagen och därefter kommer åklagare att kontaktas för beslut om anhållande eller frigivning.

Det finns för närvarande inga åldersuppgifter på de inblandade. Det finns vittnen till stora delar av händelseförloppet.

Ärendet kommer att ledas av åklagare och hanteras av vår enhet för grova brott. Det finns ingen ytterligare information att lämna ut.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen