Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 september 19.25

10 september 17.51, Mord/dråp, försök, Göteborg

Vid hållplats Aprilgatan i Kortedala har en man i 35-årsåldern blivit knivskuren.

En misstänkt man ska ha lämnat platsen genom att hoppa på en spårvagn in mot stan. Polis och ambulans är på plats. Enligt de första uppgifterna från platsen är den knivskurne mannen inte livshotande skadad. Han förs i ambulans till Sahlgrenska sjukhuset.

Polisen söker just nu efter den misstänkte med flera patruller samt helikopter. En förundersökning om försök till mord har inletts och brottsplatsen är avspärrad.

Uppdatering 19.25
Ännu är ingen misstänkt gripen för brottet. Polisen har hört flera vittnen från brottsplatsen och fått bra uppgifter att jobba vidare med. Polis finns också på sjukhuset för att eventuellt hålla förhör med den skadade mannen.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen