Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 september 21.45

10 september 18.37, Misshandel, grov, Linköping

Grov misshandel i relation.

17.36 samtal till polisen om att en person ska ha blivit misshandlad utomhus på Ekholmsvägen i Linköping. En man ska vara påväg till sjukhus med anledning av en skada som ska orsakats av ett vasst föremål.

17.37 polisen är på väg för att utreda vad som kan ha hänt.

17.50 polisen har lokaliserat en förmodad brottsplats och polisen spärrar av ett område för en kommande kriminalteknisk undersökning.

18.15 polisen har fått fram uppgifter som tyder på att en man i 20-årsåldern ska ha skadats ytligt i en arm av ett vasst föremål. Den som misstänks ha förorsakat skadan är en kvinna i 20-årsåldern som mannen har en relation med. Polisen inleder en förundersökning om grov misshandel. Den misstänkta kvinna är gripen på en annan plats i Linköping. Polisen har påbörjat ett arbete för att säkra bevisning i olika former.

21.04 den misstänkta kvinnan är anhållen av åklagare, på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel. Frågor om den fortsatta förundersökningen ställs till åklagarmyndigheten.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen