Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 september 11.19

11 september 06.22, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

01.08 samtal till polisen om bråk på Odengatan i Gislaved. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som har hänt.

01.19 polisen är framme på platsen.

02.34 det som hittills är utrett är att två personer, en kvinna och en man i 20-årsåldern har kommit till Odengatan och krossat fönsterrutor samt uttalat hotelser mot en person som bor i huset där det hände. Dessa båda personer påträffades på platsen av polisen och de greps båda två för skadegörelse och olaga hot. Polisen har säkrat spår och hållt förhör.

-----------------------

03.57 samtal till polisen om en händelse som har inträffat i utkanten av Jönköping. Polisen åkte till platsen och påträffade en man som verkade ha utsatts för ett brott. Mannen har allvarliga skador och polisen inledde en förundersökning om försök till mord.

Mannen, som är i 30-årsåldern var vid medvetande då han fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har spärrat av lägenheten och kriminaltekniker har kommit till platsen för att genomföra en undersökning som om omöjligt ska bringa klarhet i vad som kan ha hänt.

Det finns ingen misstänkt person i utredningen men polisen har hållit förhör med flera personer som befann sig på eller i närheten av brottsplatsen när polisen kom till platsen.

----------------------

Inga andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen