Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 september 06.47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har under natten hanterat ett tjugotal ärenden i Södermanlands län. Merparten av dessa har varit olika typer av kontroller som polisen själv har initierat och som inte lett till några brottsmisstankar.

00.26 polisen genomförde en kontroll av en person i stadsdelen Fröslunda. När mannen kontrollerades och kroppsvisiterades upptäcktes att han bar på en kniv varför han blev misstänkt för brott mot knivlagen. Kniven togs i beslag från mannen, som är i 20-årsåldern.

01.30 SOS-larm till polisen om brand i en bil på Finningevägen i Strängnäs. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd och en utredning om skadegörelse genom brand är påbörjad.

06.44 polisen får samtal om att en flock med ett 30-tal kor går på länsväg 219 ca fem km öster om Sjösa. Polisen söker efter djurägaren.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen