Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 september 07.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har under natten hanterat ett 40-tal händelser i Östergötland. Ungefär hälften av dessa gäller olika typer av kontroller som polisen genomfört på eget initiativ och som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

03.17 en anmälare ringde från Dunderbacken i Finspång. Han berättar att han vaknat av att någon verkar ha försökt få upp dörrlåset. När han går mot lägenhetsdörren ska han ha sett en man i hallen. Flera personer ska ha befunnit sig utanför lägenhetsdörren. Polisen åkte till platsen för att undersöka vad som kan ha hänt. Inga teceken på inbrott eller stöld har upptäckts och polisen påbörjar därför en utredning om hemfridsbrott. Ingen misstänkt person har påträffats.

Fem viltolyckor i länet, tre av dem med vildsvin. Inga personskador.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen