Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 september 05.05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Tisdag-onsdag natt, 11-12/9. Polisregion Öst.

Natten mot onsdagen den 12/9 har med få undantag varit lugn i Region Öst (Södermanlands, Östergötlands och Jönköpings län).

Regionsledningscentralen har registrerat och hanterat sammanlagt 92 händelserapporter av varierande slag mellan kl. 22:00 och 05:00. Många av dessa har handlat om rutinärenden som trafikkontroller och kontroller av personer vilka initierats av polipatruller runt om i regionen.

En person har gripits i regionen under senkvällen och natten, se nedan.

NOTERBART:

Strax innan kl. 02:00 larmades polis till en adress i centrala Tranås med anledning av att en kvinna blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp. På plats kunde konstateras att övergreppet var av sådan art att det jämställs med en våldtäkt. Den misstänkte gärningsmannen, som är i 25-årsåldern, kunde gripas på platsen och kommer att höras om händelsen då han nyktrat till. Därefter fattar åklagare beslut om huruvida han skall anhållas eller försättas på fri fot.

I övrigt finns inga större händelser eller ärenden att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen