Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 september 06.48

12 september 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.09 Göteborg, inbrott
Vid Vallgatan kan polisen konstatera att någon har krossat en ruta på baksidan till restaurangen Granpa och tagit sig in. Oklart vad som saknas. 

23.38 Göteborg, narkotikabrott
Vid Brunnsparken kontrollerar polisen en kille som misstänks vara narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning misstänkt för narkotikabrott.

00.58 Göteborg, trafikolycka
Uppe på Bäckedalsmotet är det två bilister som kolliderar. En av de inblandade körs till sjukhus med nackskador.

01.21 Vänersborg, rattfylleri
Vid Djupedalsvägen, Blåsut stoppas en kvinnlig bilist för kontroll. Hon misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provatgning.

06.12 Vara, inbrott
Vid Skolgatan konstaterar personal på Alléskolan att det varit inbrott. Ett flertal dörrar är uppbrutna på skolan och det hänger bland annat elkablar från taket. Oklart vad som saknas men troligen saknas det bland annat projektorer.

06.44 Vara, inbrott
Vid Allégatan konstaterar personal på Lagmansgymnasiet att det varit inbrott på skolan. Ett flertal kontor och arkiv uppbrutna. Oklart vad som saknas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen