Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 september 07.27, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

18:09 Misshandel Vännäs. Man som ska ha misshandlat kvinna som han har en relation till. Polis beordras till platsen. Mannen grips misstänkt för grov misshandel. Ingen ska ha behövt uppsöka sjukvård. Efter förhör ska åklagare ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

23:31 Trafikbrott Umeå. Patrullen stoppar och kontrollerar ett fordon med körförbud. Ordningsbot utfärdad.

00:30 Inbrottsförsök Umeå. Två maskerade personer som försökt ta sig in i en båt vid småbåtshamnen på Gimonäs. De upptäcks av en man som finns på plats och ringer polisen. När de upptäcks lämnar de platsen. Polis som kommer till platsen påträffar två personer i närheten som stämmer överens med det signalement som lämnats. Det är en ung man och en flicka under 18 år som båda tas med för vidare utredningsåtgärder. De är i nuläget misstänkta för försök till inbrott och narkotikabrott eget bruk. Båda är frigivna efter förhör.

06:10 Stöld Nordmaling. Samtal om att okänd gärningsman stulit en större mängd drivmedel från en arbetsplats utanför Olofsfors. Även verktyg har stulits i samband med detta. Ärendet utreds vid lokalpolisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen