Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 september 08.01, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

Under tisdag afton inträffade två bostadsinbrott på samma gata i Duved. I båda fallen ska inbrotten ha skett via balkongdörren. Bland det som stulits finns smycken.

22:27 Skadegörelse Östersund. Ungdomar som försöker sparka sönder rutor på fastighet i centrala Östersund. Ingen ruta ska vara förstörd. Polis beordras till platsen. Tre minderåriga personer påträffas, två av dessa överlämnas till vårdnadshavare. Den tredje omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer, denne är även misstänkt för brott mot knivlagen.

23:33 Våldtäkt Östersund. Ung man som ska ha våldtagit flicka under 18 år, våldtäkten ska ha skett inomhus. Initiala utredningsåtgärder är genomförda under natten. Mannen är anhållen av jouråklagare.

01:56 Inbrottsförsök Åre. Okänd person som via en stege försökt ta sig in i en bostad i Mörsil. Personen hade tagit sig upp på en balkong men lämnade platsen när bostadsinnehavaren bankade på fönstret.

Ytterligare inbrott har anmälts under onsdag morgon, vi återkommer om dessa senare under dagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen