Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 september 14.56

12 september 09.09, Våld/hot mot tjänsteman, Karlskrona

Våld mot tjänsteman, Jämjö.

Polis skickas till Jämjö med anledning av en stökig passagerare ombord på en buss. Vid kontakt med busschauffören är läget lugnt på bussen, men en passagerare ska enligt uppgift ha sparkat en kontrollant ombord samt slagit busschauffören i bröstet. Polispatrull möter upp bussen och tar uppgifter till en anmälan gällande våld mot tjänsteman.

Uppdaterad kl 14.49: Händelsen är rubricerad som försök till våld mot tjänsteman, då passageraren försökt att sparka mot biljettkontrollanterna, samt våld mot tjänsteman då passageraren knuffat busscahuffören hårt i bröstet. Detta när passageraren viljat lämna bussen, och chauffören uppmanat honom att kvarstanna tills polis kommer till platsen. Den misstänkte är en man i 25-års åldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen