Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 september 20.45

12 september 19.48, Brand, Malung-sälen

Brand i byggnad i Råforsen utefter lv 502 söder om Yttermalung.

Räddningstjänst och polis på väg till platsen. Inga initiala uppgifter om personskador.

Då räddningstjänsten anlände var byggnaden helt övertänd. Inga uppgifter från platsen som tyder på att nåon person skall ha skadats i anslutning till branden.

Polis på plats för utredningsåtgärder.

UPPDATERING: Enligt uppgifter från platsen är det två byggnader som är helt övertända.

Adressen är Kolgården, Råforsen 12.

Ytterligare en byggnad brinner på platsen. De adresser som är aktuella är Råforsen 1, 3 och 12. byggnaderna 1 och 3 har brunnit ner helt. Räddningstjänsten håller på att försöka släcka byggnaden 12.

NY UPPDATERING: Förundersökning angående mordbrand inledd. Hundpatrull har påbörjat undersökning i närområdet. Patsen är avspärrad för att en teknisk undersökning skall genomföras.

Rättelse av aktuella adresser: Enligt patrull på plats är det Råforsen 1 och 3 som totalförstörts medan Råforsen 5 har kunnat räddats med vissa skador. Råforsen 12 har inte några skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen