Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 september 07.58, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av händelser.

21:38 Rattfylleri Timrå. I samband med stopp och kontroll uppstår misstanke om drograttfylleri. Föraren tas med för provtagning och förhör. Bilen tas i beslag med stöd av Lag (1951:649) om straff för vissa trafikbrott (TBL 7§) för att förebygga fortsatt brottslighet. Föraren frigiven efter förhör.

00:08 Narkotikabrott Örnsköldsvik. Man som uppträder påverkat. Medtagen för provtagning och förhör. Mannen släppt efter förhör men fortsatt misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

00:25 Trafikbrott Timrå. Patrull stoppar och kontrollerar en bil i Timrådalen. Föraren saknar körkort. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om olovlig körning.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen