Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 september 10.39, Trafikbrott, Osby

Kontroll av personbil, Kullagatan.

Polispatrull vänder på en mötande personbil för stopp och kontroll på Kullagatan i Osby. Vid polisens stoppsignal väljer dock föraren av personbilen, en man i 30-års åldern, att inte stanna och ett förföljande inleds i centrala Osby. Patrullen kan dock blockera vägen för personbilen, och föraren säkras. I samband med detta spottar dock föraren en av poliserna i patrullen i ansiktet. Han visar även tecken på påverkan av misstänkt narkotiskt preparat, och tas med för provtagning. Han är nu misstänkt för förgripelse mot tjänsteman, drograttfylleri och grov olovlig körning. Bilen brägas från platsen och tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen