Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 september 11.52, Brand, Sala

En person har gripits för mordbrand.

Vid 12-tiden inkommer larm till polisen om en brand i villa på Kopparbergsvägen i Sala. Larmet kommer in via en man som uppger att han har tänt eld på villan. Mannen, som är i 30-årsåldern, kvarstannar på platsen och grips när polisen anländer. Brottet som mannen misstänks för är mordbrand.
Inga personer uppges ha befunnits sig i villan eller skadats i samband med händelsen. Branden startade inomhus och kunde släckas inom kort. Exakt hur omfattande skador villan har fått är ännu oklart, men huset står utifrån sett fortfarande intakt.  
Platsen är för tillfället avspärrad för teknisk undersökning och polisen kommer att hålla förhör med mannen som har gripits.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen