Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 september 14.15

13 september 12.06, Trafikbrott, Kramfors

Polis försöker stoppa och kontrollera en bil i Ullånger men bilen avviker från platsen.

Ett förföljande vidtar som först går E4 norrut, därefter E4 söderut och sedan E4 norrut igen. En ensam förare i bilen. Då föraren visar brist på hänsyn och kör vårdslöst beslutar polisens vakthavande befäl klockan 12:15 att förföljandet ska avbrytas. Under tiden byter bilen färdriktning ytterligare några gånger längs E4. Klockan 12:36 påträffas bilen utan förare vid Skuleberget. Ett flertal polispatruller och hundpatrull söker föraren i området. Klockan 13:52 grips föraren. han är i nuläget misstänkt för en rad trafikbrott, bland annat grov vårdslöshet i trafik.

Uppdatering 14:00

Misstänkt gärningsman gripen på mindre grusväg i området. Bilen tas i beslag med stöd av Lag (1951:649) om straff för vissa trafikbrott (TBL 7§) för att förhindra fortsatt brottslighet.

Uppdatering 14:15

Mannen är även misstänkt för grovt rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen