Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 september 19.54

13 september 16.51, Rattfylleri, Hässleholm

Rattfylleri, länsväg 117, Vankiva.

Flera personer ringer tfn nr 112 angående en lastbil som framförs vingligt på Länsväg 117 genom Vankiva mot Bjärnum. Polispatrull skickas för att stoppa och kontrollera lastbilschauffören. Vid polispatrullens kontroll av lastbilschauffören blåser han positivt i polisens sållningsinstrument. Han blir misstänkt för rattfylleri och medtas för provtagning.

Uppdatering

Lastbilschauffören, en 42-årig serbisk medborgare, framförde en lastbil registrerad i Slovakien. Lastbilschauffören var så alkoholpåverkad att han inte var kapabel att blåsa i det instrument som skall faställa mängden alkohol i utandningsluften. Istället fick blodprov tas på sjukhus. Lastbilen är gripen misstänkt för grovt rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen