Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 september 14.15

13 september 18.53, Misshandel, grov, Örebro län

En man svårt misshandlad i centrala Örebro

Initialt anmäldes att tre män bråkade inomhus i varuhuset Krämaren. Strax därefter påstods det att en av männen blivit knivhuggen av någon någon av de andra.

När polis kom till platsen strax därefter hade två av de inblandade lämnat platsen. Kvar fanns en man i 25-årsåldern som hade sårsskador på överkroppen. Han kunde omhändertas av ambulanspersonal. Det är f.n. okänt hur allvarliga hans skador är.

Polis på plats har spärrat av brottsplatsen, säkrar spår och håller vittnesförhör m.m.

Samtidigt pågår efterspaning av gärningsmännen.

Förundersökning avseende grov misshandel har inletts

UPPDATERING: utredningsarbetet under kvällen och natten ledde till att en man i 20-årsåldern, efter beslut av åklagare, anhölls i sin frånvaro. Polis grep mannen strax före lunch. Efter förhör beslutade åklagare att mannen fortsatt skulle vara anhållen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen