Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 september 22.15

13 september 20.48, Brand, Katrineholm

Larm om brand i restaurang.

20.20 SOS larmade om en brand på inne på en restaurang på Stationsplan i Katrineholm. Enligt larmet skulle det brinna med öppna lågor. Polis, ambulans samt räddningstjänst beordrades till platsen.

20.23 Polis på plats.

Arbetet med att få en bild av vad som har hänt på platsen påbörjas. Klockan 20.14 begärs tågstopp förbi Katrineholm eftersom platsen för branden ligger strax intill.

21.37 Tågstoppet har hävts.

Polisen misstänker att branden var anlagd och en förundersökning gällande grov mordbrand har inletts. Just nu arbetar polisen intensivt med utredningen, bland annat hålls förhör och polisen följer upp vissa spår. Ett område runt brandplatsen har spärrats av och tekniker kommer att åka till platsen.

Två personer uppges ha skadats i branden och de har förts till sjukhus med ambulans.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen