Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 september 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

02.13 Kungsbacka, motorfordonsstöld.
En patrull träffar på en misstänkt stulen motorcykel på Lokes Väg. Personen som färdades på MC:n hade lämnat platsen för några minuter sedan. Patrullen börjar söka av i närområdet och får då till sig att någon nu är tillbaka vid den stulna MC:n fast nu i en bil. När patrullen återkommer till platsen så står det en mindre skåpbil intill den stulna MC:n men ingen person är dock synlig. Efter en stunds letande hittar man på en av de personer som man sett tidigare med ett av de stulna fordonen. Mannen grips och han får följa med för vidare utredning. Patrullen får beslut om att samtliga fordon skall tas i beslag för en teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen