Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 september 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

23:15 Djur omhändertaget, Gällivare
En kvinna ringer till polisen och uppger att hon hittat en katt på Björkmansheden. Katten har kort päls, är grå med vitt bröst och vitt på nosen, samt har ett koppel släpandes efter sig. Polisen har tagit katten till polisstationen. Känner du igen beskrivningen av katten, ring 114 14.

01:57 Rattfylleri, Älvsbyn
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrala Älvsbyn. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för grovt rattfylleri. Körkort och bilnyckel omhändertas. Passageraren i bilen, en man, misstänks för ringa narkotikabrott, innehav.

02:00 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Bergnäset. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott, eget bruk. Bilnycklarna omhändertagna med stöd av Polislagen 24 § för att förhindra brott. 

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen