Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 september 15.03, Misshandel, Norrköping

Omfattande polisinsats efter larm om misshandel.

11.31 Polis kallades till Idrottsgatan i Ektorp med anledning av en misshandel. När polisen kom till platsen var den misstänkte gärningsmannen kvar i lägenheten.

Den person som inledningsvis skadats och var i behov av ambulans har förts till sjukhus för vård. Polisen har ingen kännedom om den personens skadeläge.

11.59 I samband med att polis skulle ta sig in i lägenheten uppstod en situation då mannen inte ville medverka.
Med anledning av den uppkomna situationen kallades flera polispatruller till platsen, inklusive förhandlare och poliser med förstärkningsvapen.

14.39 Polis på plats meddelar att situationen är under kontroll. Mannen som befunnit sig i lägenheten belades med handfängsel och transporterades in till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen