Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 september 15.51

15 september 00.55, Detonation, Huddinge

Farligt föremål som påträffades i Visättra är säkrat av polisens bombtekniker.

Flera personer ringde strax före klockan 01 om att de hört en kraftig smäll i området Visättra i Flemingsberg.

Ett område är avspärrat och polisens tekniker kommer att undersöka platsen under dagen.

Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen.

Uppdatering klockan 08:30:
Efterarbete pågår. Polis är på plats för att säkerställa att inga flera farliga föremål finns på platsen. Polisens bombtekniker är rekviderade.

Uppdatering klockan 09.45:
Bombteknikerna är nu på plats. Polis har genomfört dörrknackning i syfte att få information om nattens händelse.

Uppdatering klockan 10.30:
Ytterligare ett förmodat farligt föremål har påträffats på platsen. Föremålet är omhändertaget av bombskyddet och kommer att föras till en säker plats. Arbetet på platsen fortgår.

Uppdatering klockan 11.10:
Föremålet som hittats bedöms som farligt och är som tidigare nämnt omhändertaget och säkrat. Bombteknikerna ska nu undersöka föremålet. En kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras av platsen.

Uppdatering klockan 15:45

Den kriminaltekniska undersökningen är klar och samtliga avspärrningar är hävda. Vad som framkommit är en del av utredningen om allmänfarlig ödeläggelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen