Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 september 06.52, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

22.19 Halmstad, olovlig körning
På Fredsgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som saknar körkort. Han rapporteras för olovlig körning.

00.10 Halmstad, drograttfylleri
I Åled kontrolleras en mopedist av polisen. Föraren, en man i 30-årsåldern saknar körkort och misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt olovlig körning.

01.12 Halmstad, trafikolycka
I Amböke har det inträffat en singelolycka med bil. Föraren, en man i 35-årsåldern förs till sjukhus med oklara skador. Det finns misstanke om rattfylleri på föraren och provtagning sker på sjukhuset.

04.13 Halmstad, narkotikabrott
På Brolyckevägen befinner sig en kvinna i 20-årsåldern och boende i området tycker att hon verkar konstig och förvirrad. De ringer polisen som tar med kvinnan för provtagning då hon visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. En anmälan skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen