Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 september 06.52, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

01.03 Härryda, trafikolycka
På riksväg 40 i närheten av Björrödsmotet har en personbil i hög hastighet kört in i bakdelen på en lastbil. I bilen färdades tre män som samtliga blev allvarligt skadade och förda till Sahlgrenska sjukhuset. För en av dem är läget kritiskt. Fordonen tagna i beslag för teknisk undersökning.

02.35 Borås, trafikolycka smitning
På Nya Kyrkvägen i Fristad har två personer blivit påkörda av en bilist. Bilisten smet från olyckan och har inte hittats. De påkörda är en man och en kvinna i 25-årsåldern. De är förda till sjukhus i ambulans, kvinnan med ett brutet ben och mannen med smärtor i nacke och rygg.

02.42 Uddevalla, grov stöld
På Norra Kyrkogatan har en kvinna i 55-årsåldern blivit utsatt för en väskryckning. Allting gick snabbt och hon hann inte se hur förövaren/förövarna såg ut eller hur många de var. Inga kända personskador.

04.31 Borås, narkotikabrott
På Åkerigatan kontrolleras tre personer i 20-årsåldern, två män och en kvinna. Samtliga visar tecken på drogpåverkan och tas med för provtagning. De rapporteras för eget bruk av narkotika.

06.13 Göteborg, personrån
I Haga har en man i 20-årsåldern blivit rånad på sin mobiltelefon. Det tog 40-60 minuter innan polisen kontakades då han först tog sig hem till bostaden. Han uppger att han blivit nersparkad av två män som tog hans telefon. Inga uppgifter om att han behövde sjukhusvård. En anmälan om rån har skrivits och ingen har gripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen