Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 september 06.52, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

22.28 Hylte, inbrottslarm
När larmet går från en verkstad i Kinnared beger sig ägaren dit tillsammans med fyra andra personer. När de kommer fram är tre tjuvar kvar på platsen. Två av dem springer iväg men den tredje kan de få tag på och envarsgripa. De ringer polisen som kommer och övertar gripandet. Den gripne är en man i 30-årsåldern. Senare kan ytterligare en av tjuvarna gripas, det är en man i 20-årsåldern. Den tredje personen är fortfarande på fri fot.

23.23 Laholm, drograttfylleri m.m.
I Våxtorp stoppas en bil för kontroll. I bilen färdas tre personer, en kvinna och två män, som samtliga visar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Kvinnan, som körde bilen, misstänks för drograttfylleri och de båda männen för narkotikabrott. De tas alla med för provtagning.

02.49 Falkenberg, brand
Räddningstjänsten larmas till en brand i Bölse kvarn. Under släckningsarbetet stängdes länsväg 767 av och öppnades igen vid 05-tiden. Räddningstjänsten är klar på plats vid 07-tiden och polisen spärrar då av för en teknisk undersökning. En förundersökning om misstänkt mordbrand har inletts.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen