Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 september 06.52, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

17.23 Falköping, misshandlad man
På Wetterlinsgatan har en man i 30-årsåldern blivit misshandlad av fyra andra män. De har skallat och slagit och bitit honom. Dessutom har en av dem försök att hugga honom med en kniv. Han klarar sig med lindriga skador och plåstras om av ambulanspersonal på plats. Senare under kvällen kan en man i 20-årsåldern gripas som misstänkt i ärendet som rubriceras som försök till mord alternativt grov misshandel. 

22.01 Göteborg, personrån
I Gårdsten har en man i 20-årsåldern blivit rånad av fem maskerade killar. De hotade honom med en kniv och ett pistolliknande föremål. De tvingade till sig hans bankkort och kod samt en mobiltelefon. Inga personskador. Polisen har sökt efter rånarna med bl a hund men ingen har ännu gripits.

23.38 Ale, rånförsök
I Nödinge centrum har två killar försök att råna två personer på pengar genom att hota med en pistol. Först har de försökt att tvinga till sig pengar av en man och strax därefter av en kvinna. Inte vid något av tillfällena fick de med sig något. Ingen har heller kommit till skada. Polis som söker i området kan gripa en av de misstänkta, en man i 20-årsåldern, för försök till rån.

01.03 Göteborg, personrån
På Andra Långgatan har två personer blivit utsatta för ett rån. 5-6 killar har hotat dem med kniv och tvingat till sig mobil, gitarr och väska bl a. De sprang sedan från platsen och har inte gripits. Inga personskador.

04.51 Göteborg, personrån
I Landala har en man blivit rånad av två män med kniv. De har tagit hans plånbok m.m. och sprungit från platsen. Polis som är snabbt framme kan gripa en av rånarna, en man i 25-årsåldern. Inga personskador. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen