Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 september 19.23

16 september 16.27, Trafikolycka, singel, Båstad

Lv1730, söder om Båstad. En personbil kör av vägen och voltar.

En personbil kör av länsväg 1730 och voltar ner i ett dike. Olyckan har skett strax söder om Båstad. Initial uppgift säger att minst en person är skadad. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till platsen.

Uppdatering kl. 17.10: En person är förd till sjukhus med ambulans och okänd skadestatus. Enligt uppgift från räddningstjänsten, ligger personbilen i ett vattenskyddsområde. Bärgare är rekvirerad. Det finns ingen uppgift om eventuell trafikpåverkan som en följd av olyckan.

Uppdatering kl. 19.15: Föraren av personbilen, samma person som fördes till sjukhus med ambulans, är en man i 45-årsåldern. Hans skadeläge är ännu okänt. Mannen misstänks för grovt rattfylleri, eventuellt kan ytterligare brottsmisstankar tillkomma.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen