Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 september 08.00

17 september 07.05, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:25 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Hertsölandet. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och olovlig körning.

01:08 Rattfylleri, Boden
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Boden. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri.

04:59 Trafikolycka, Gällivare
En singelolycka har inträffat på E10, bron vid Lappeasuanto. Enligt initiala uppgifter ska bilen ha voltat och det uppges vara halt på plats. Föraren förd med ambulans till sjukhus. Vägen avstängd i samband med räddningsarbetet och bilen måste bärgas från platsen.

Uppdatering 07:10
Patrullen har dokumenterat på platsen. En anmälan om trafikolycka, utan misstanke om brott, upprättas. Det ska vara mycket halt på platsen.

05:50 Viltolycka, Överkalix
En bilist har krockat med en ren på E10 vid Naishedens flygfält. Renen dog i olyckan och samebyn kontaktad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen